ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА
#11 Саутхямптън 23.06.2014 18:56
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

аз няма да взема отношение и да защитавам админа или да виня другите, а само ще ви кажа факти ...
1. админа е в мойта група и оставаме настрана факта, че играе наравно с другите потребители и клиенти и разпраделя наравно с тях наградите /макар друго такова явно нещо да се прави в други игри аз поне не знам/ - ок играе му се
2. оставаме настрана факта и че влиза тук там веднъж на 7-8 дни - ок, зает
3. оставаме настрана факта, че в нашата група под неговия взор поглед откраднаха отбора на Илианко и той не взе адекватното решение - ок, не е знаел кой прав кой крив
4. оставаме настрана факта, че чак след 15-20 дена реши да заключи въпросния отбор - ок, решил е да направи разследване, браво за което
5. оставаме настрана факта, че след това "разследване" отключи отбора и разреши на човека, който го открадна да играе - ок, трябват му смси
6. оставаме настрана факта, че 2та най-титулувани отбори в моята група /Пацо и Ботевъ, въпросния трети най-титулуван Илианко беше откраднат/ дали поради това дали поради друга причина вече не са част от играта и се отказаха - ок, писнало им е
7. оставаме настрана факта, че преди да изтрият отбора на Пацо /заради 30 дена не влизане в играта/ за 56 дена човека така и не получи червен картон и наказание и отбора му спечели титлата и купата в нашата дивизия - ок, играта има "леки бъгчета", а и е много силен отбора му, а и е имал късмет в мачовете не получавайки картони
8. оставаме настрана факта, че тук се правят забележки на всеки пишейки на маймуница, докато в нашата група това се толерира от човека откраднал въпросния отбор - ок, админа адмирира това явно ...
9. оставаме настрана факта, че в нашата група има точно два ВИПа - админа и въпросния откраднат отбор - ок, те са най заможни
10. оставаме настрана факта, че в нашата група имаше доскоро 4 бота
11. и след всичко това, да пиша на админа и да го питам сериозно ли е всичко това, а той да ми отговори "правим този продукт вече 7ма година - как мислите сериозни ли сме????" .... ей това вече не го разбирам
така, че извинете ме мен, как точно ме нарече админа ..ааа хейтър ... та извинете ме мен хейтъра и Ви питам защо притеснявате излишно админа след като той достатътчно сериозно "развива този продукт вече 7 години" ..
със здраве ;)

#12 Removed user 23.06.2014 19:30
Purple power puff
99 Posts

МонСралски Импакт,братле ти ме опули,шашна ме бре,но все пак (bow) (bow) (bow)

#13 Removed user 23.06.2014 19:34
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>FC Barcelona 1899, Botev Forever, Сините Акули, FC BECKS....вие сте
генералите,ако мога да се изразя по военно му...вие решавате и предлагате</blockquote>Вече съм казал на Админа за ситуацията....и ако си забелязал втория коментар е мой :D Виж какво съм писал.

#14 Plamo 23.06.2014 21:01
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>МонСралски Импакт написа:</h3>аз няма да взема отношение и да защитавам админа или да виня другите, а само ще
ви кажа факти ...
1. админа е в мойта група и оставаме настрана факта, че играе наравно с другите
потребители и клиенти и разпраделя наравно с тях наградите /макар друго такова
явно нещо да се прави в други игри аз поне не знам/ - ок играе му се
2. оставаме настрана факта и че влиза тук там веднъж на 7-8 дни - ок, зает
3. оставаме настрана факта, че в нашата група под неговия взор поглед откраднаха
отбора на Илианко и той не взе адекватното решение - ок, не е знаел кой прав кой
крив
4. оставаме настрана факта, че чак след 15-20 дена реши да заключи въпросния
отбор - ок, решил е да направи разследване, браво за което
5. оставаме настрана факта, че след това "разследване" отключи отбора и разреши
на човека, който го открадна да играе - ок, трябват му смси
6. оставаме настрана факта, че 2та най-титулувани отбори в моята група /Пацо и
Ботевъ, въпросния трети най-титулуван Илианко беше откраднат/ дали поради това
дали поради друга причина вече не са част от играта и се отказаха - ок, писнало
им е
7. оставаме настрана факта, че преди да изтрият отбора на Пацо /заради 30 дена
не влизане в играта/ за 56 дена човека така и не получи червен картон и
наказание и отбора му спечели титлата и купата в нашата дивизия - ок, играта има
"леки бъгчета", а и е много силен отбора му, а и е имал късмет в мачовете не
получавайки картони
8. оставаме настрана факта, че тук се правят забележки на всеки пишейки на
маймуница, докато в нашата група това се толерира от човека откраднал въпросния
отбор - ок, админа адмирира това явно ...
9. оставаме настрана факта, че в нашата група има точно два ВИПа - админа и
въпросния откраднат отбор - ок, те са най заможни
10. оставаме настрана факта, че в нашата група имаше доскоро 4 бота
11. и след всичко това, да пиша на админа и да го питам сериозно ли е всичко
това, а той да ми отговори "правим този продукт вече 7ма година - как мислите
сериозни ли сме????" .... ей това вече не го разбирам
така, че извинете ме мен, как точно ме нарече админа ..ааа хейтър ... та
извинете ме мен хейтъра и Ви питам защо притеснявате излишно админа след като
той достатътчно сериозно "развива този продукт вече 7 години" ..
със здраве</blockquote>
А моля ти се, ще ти се обидя. Не си преписвай прозвището "ХЕЙТЪР" то си е единствено и само мое ;) Доста пъти Админа ме е наричал така, никъде другаде го няма такова нещо, Администратор да нарича потребител/и ХЕЙТЪР във форум или игра :)
Все едно аз на работа да нарека някой мой клиент примерно некадърник (работя в сферата на търговията) :) ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ТОВА!!! Винаги клиента т.е. тука както сме ние потребители сме с правото си ;) Но нашият Администратор не мисли така :) (beer)

#15 Zwan 24.06.2014 08:53
Zwan
160 Posts
Since 22.05.2007

Айде най-накрая някой да го банне тоя урод щото е адски нелицеприятно вече....Преди време получих един месец бан за само една дума.На колегата му се полагат поне 5-6 години.Аршина равен ли е или не ?!

#16 PORT 24.06.2014 12:31
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Типично по български - 7 години сериозен, а не вижда, че вместо да гради, копа дъното все по-надолу.

#17 Removed user 24.06.2014 16:45
Purple power puff
99 Posts

най неприятното колеги е това,че админа е видял поста и го е изтрил--визирам поста с който отворих темата:x :x :x ОСТАВАМ БЕЗ ДУМИ ПИЧОВЕ...Г-Н АДМИН ДО ТАМ ЛИ СТИГНА И ЗАЩО8) 8) 8) значи видял си и си махнал псувните,а тоя е ненаказан и продължава да ръси помия...не искам да те засягам и още вярвам,че ще решиш проблема,но това ми мирише на корупция тука

#18 Removed user 24.06.2014 18:06
Dirt devils
1785 Posts

Автор: OSC*LILLE*Днес | 07:05
Нещо сте изгладнели като че ли?Да взема да Ви напълня гадните устенца с говна .Колко сте тъпи и прости само.100 Г.ДА ХОДИТЕ НА УЧИЛИЩЕ ПАК ЩЕ ЛИЧИ ,ЧЕ СА ВИ ГЛАДИЛИ С ЮТИЯ КОГАТО СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ НА МАЙКЯ СИ ОТ ЕДИ КОЕ СИ СИ .Нема по-големи неарници и амсалаци от вас.Вижте се we чукундури колко сте нещастни чарва. Малко е да Ви попържам.Само мърсите природата,я се пръждосвайте на село,цървули сте и воните.:@ :@ :@ Ето заради този пост на Лил вече не издържам и го наказах за един месец с бан.Че и с мен се заяжда в групата ми,но това е друг въпрос.Колеги модератори как ще кажете?Не така да продължава безнаказано да ръси обиди наляво и надясно.Това е от мен.Заключвам темата,за да няма спам.Нека модовете да я отключат за техните мнения.

#19 Removed user 26.06.2014 22:56
Blue Sharks
194 Posts

Съгласен съм с теб колега, даже мисля, че 1 месец му е малко на този индивид...:)